Smartspace Hasselt: voor elk bedrijf een plekje.

Sommigen werken liefst nine to five vanuit hun eigen vaste stek. Anderen willen gewoon een bureau wanneer het uitkomt. En jij, jij bent misschien al tevreden met een postadres en een slokje koffie. Wat voor werkplek er ook bij je past, Smartspace heeft het vast in huis. Ons bedrijvencentrum op de Grote Ring rond Hasselt is dan ook de ideale uitvalsbasis voor eenmanszaken en kmo's in tal van sectoren. Je geniet van een all-in huurformule, zonder extra servicekosten, en krijgt alles wat je nodig hebt om dagelijks bergen werk te verzetten.

Kies je voor een eigen kantoor of flexibele werkplek? Dan kan je ook de meeting spaces gebruiken, met plaats voor 12 personen. Wie nog meer ruimte nodig heeft, kan in onze conference space tot wel 80 mensen bij elkaar brengen: handig voor opleidingen of presentaties, met of zonder catering. Afsluiten of pauzeren doe je in het Atrium, onze gezellige lunch- en ontmoetingsruimte, of met een kort bezoekje aan onze moderne kunstgalerij.

Kortom, een echte feelgood workplace.
Flexibele kantoorruimtes
Kies zelf welke formule het best bij je past en switch wanneer het je uitkomt. Vergaderzaal nodig? Een conference room? Alles staat tot jouw beschikking.
Goede ligging
Een professionele, goed bereikbare werkomgeving waar je klanten en relaties makkelijk kan ontvangen. En waar ook jij altijd vlot terechtkan.
Meest budgetvriendelijk
Van alle bedrijvencentra in de regio vind je bij Smartspace de aantrekkelijkste tarieven. Voeg daar onze flexibele huurtermijnen aan toe en je slaat nooit een financiële flater.
Laat je overtuigen door onze bewoners