Maak kennis met Seher van Letrad Consulting

Met haar bedrijf Letrad helpt Seher particulieren en bedrijven met juridische bijstand én beëdigde vertalingen. Ze koos voor een fixed space bij Smartspace in Hasselt om haar klanten in alle discretie te kunnen ontvangen.
Maak kennis met Seher van Letrad Consulting
Met je bedrijf Letrad bied je juridische bijstand en beëdigde vertalingen aan. Hoe is deze unieke combinatie tot stand gekomen?
“Als meertalige juriste kreeg ik vanuit mijn omgeving vaak de vraag om documenten, vaak juridisch gerelateerd, te vertalen. Iets wat ik ook heel graag doe! Vandaag combineer ik beide: ik help particulieren en bedrijven op weg met legaal advies, maar ondersteun particulieren en ondernemers ook met hun (juridische) administratie en vertalingen. Dat laatste kan ik perfect vanop afstand doen, wat natuurlijk heel fijn is nu ik mama ben.”

Waarom heb je gekozen voor een kantoorruimte bij Smartspace?
“Ik was op zoek naar een kantoorruimte om te huren, want met 2 kinderen is het niet wenselijk om thuis klanten te ontvangen. Dankzij de centrale ligging in Limburg vond ik Hasselt de ideale uitvalsbasis. Smartspace biedt betaalbare oplossingen aan, wat voor een starter zoals ik uiteraard heel belangrijk is. Mijn kantoor is niet te klein en niet te groot: perfect voor de uitoefening van mijn job.”
“Juridische kwesties zijn vaak gevoelig, dus is het belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen. In mijn fixed space kan ik de nodige discretie behouden.”


Je hebt een fixed space. Vanwaar de keuze voor een privékantoor?
“Ik heb een tijd overwogen om te gaan werken in co-working spaces, wat ik zeer aantrekkelijk en inspirerend vond. Maar besloot toch een eigen kantoor te nemen. Zo kan ik mijn spullen veilig bewaren en heb ik altijd een vertrouwde omgeving, waar ik rustig verder kan doorwerken. Zeker om nieuwe klanten te ontvangen, is zo’n privéruimte erg aangenaam. Juridische kwesties zijn immers vaak gevoelig, dus is het essentieel dat de klant zich op zijn gemak voelt. Met mijn fixed office in Smartspace kan ik de nodige discretie behouden.”
Maak kennis met Karen van Topangels
Maak kennis met Karen van Topangels
Amper een jaartje geleden ging Karen als office manager aan de slag bij recruitmentbureau Topangels. Haar allereerste opdracht? Op zoek gaan naar een geschikte office space voor het gloednieuwe kantoor in Hasselt. Al bleek dat niet meteen een zware klus: "Nee hoor, lang heb ik niet gezocht."
Maak kennis met Christophe van CoreSolutions
Maak kennis met Christophe van CoreSolutions
Bij CoreSolutions helpen Christophe en zijn team bedrijven operationeel te ontlasten zodat deze zich beter kunnen focussen op hun core business. Dat doen ze sinds kort vanuit een fixed space bij Smartspace in Hasselt, waar ze vooral de ligging en interessante netwerkmogelijkheden kunnen smaken.