Maak kennis met Ronald van Appeltants Consulting

Met 15 jaar ervaring als consultant in zijn broekzak, zette Ronald de stap naar het zelfstandigenleven. Al sinds oktober 2019 heeft zijn consultingbureau Appeltants Consulting een plekje bij Smartspace in Hasselt.
Maak kennis met Ronald van Appeltants Consulting
Ronald, kan je wat meer vertellen over Appeltants Consulting?
“Appeltants Consulting is, zoals de naam al verklapt, een consultingbureau. We bieden SAP-implementatiediensten aan voor magazijnen, zowel voor grote als middelgrote bedrijven. We hebben ook ervaring in aanverwante domeinen zoals opslag en transport van gevaarlijke goederen, kwaliteitsmanagement en productie-integratie. We werken voornamelijk bij de klant zelf, maar twee dagen in de week werken we samen op kantoor.”

Jullie werken voor grote internationale bedrijven. Waarom dan de keuze voor Hasselt en Smartspace?
“Ik woon in Limburg, dus Hasselt is voor mij de ideale ligging. Je bent hier dicht bij uitvalswegen naar andere grote Belgische steden en zelfs de buurlanden. Ik heb vroeger veel in Brussel gewerkt maar van het drukke verkeer had ik al snel genoeg en dichter bij huis werken is veel handiger. Een fixed space bij Smartspace was daarom een goede oplossing. We zijn maar met twee, dus heel veel ruimte hebben we niet nodig. Als je snel van start wil gaan, is Smartspace een goede oplossing. Alles zit inbegrepen in de prijs en je komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan.”

“Met Smartspace weet je perfect wat je krijgt en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.”


Wat brengt de toekomst nog voor Appeltants Consulting?
“We hebben een vacature openstaan en hopen op termijn een team te creëren van drie of vier mensen. Alles hangt natuurlijk af of de juiste profielen zich aanbieden, maar onze kantoorruimte hebben we nu al en dat werkt voor ons prima. We zitten hier goed en ik zie geen enkele reden om te verhuizen.”
Maak kennis met Erwin van Transitie-Partners
Maak kennis met Erwin van Transitie-Partners
Volgens Erwin Driesen, één van de bezielers van Transitie-Partners, is de natuur een inspiratiebron als het gaat om duurzame oplossingen voor hedendaagse problemen. Volgens ons kunnen bedrijven veel leren van de kameleon, om in een dynamische markt succesvol te zijn.
Maak kennis met Karen van Topangels
Maak kennis met Karen van Topangels
Amper een jaartje geleden ging Karen als office manager aan de slag bij recruitmentbureau Topangels. Haar allereerste opdracht? Op zoek gaan naar een geschikte office space voor het gloednieuwe kantoor in Hasselt. Al bleek dat niet meteen een zware klus: "Nee hoor, lang heb ik niet gezocht."