Maak kennis met Mark van Sohuman en Golden Feet

In de zomer van 2020 ging Mark op zoek naar een kantoorruimte voor zijn twee opleidingscentra Sohuman en Golden Feet. De verhalen van de andere ‘bewoners’ van Smartspace inspireerden hem zodanig, dat hij nu zélf op deze website prijkt!
Maak kennis met Mark van Sohuman en Golden Feet
Waaruit bestaan de activiteiten van je bedrijven Sohuman en Golden Feet?
“Ik organiseer opleidingen en vormingen voor de zorgsector. Sohuman focust zich vooral op geestelijke gezondheidszorg voor zorgverleners. Daarvoor geef ik zelf vormingen en bijscholingen aan ziekenhuizen en bedrijven buitenshuis, maar ook binnenshuis vinden geregeld opleidingen plaats voor zorgverleners. Professionals geven dan cursussen zoals over burnoutpreventie, autisme, leiderschap of omgaan met psychologische problemen. Met Golden Feet organiseren we een driejarige ‘Professionele opleiding tot voetreflexoloog’. Er is hiervoor tevens een uitgebreid aanbod aan specialisaties en vormingen.”

Die opleidingen vinden onder andere plaats in het atrium in Hasselt. Waarom heb je voor een kantoorruimte bij Smartspace gekozen?
“De ligging dicht bij het centrum en de vlotte bereikbaarheid zijn voor mij de voornaamste troeven. Daarnaast worden de ruimtes goed onderhouden en zijn ze hygiënisch, een belangrijk gegeven als je werkt met mensen uit de zorgsector. Ten slotte vind ik het een groot pluspunt dat er geen grote massa werkt bij Smartspace en dat we hier rustig kunnen werken.”

“De grootste troeven van Smartspace? De ligging, bereikbaarheid en goed onderhouden ruimtes.”


In het begin wilde je eigenlijk een flex space. Vanwaar uiteindelijk de keuze voor een fixed space?
“Met een fixed space heb ik mijn eigen ruimte voor de administratie en voorbereiding, wat toch wel fijn is. Zo kan ik mijn laptop, cursussen en bureaumateriaal veilig achterlaten. Ook komt het weleens voor dat sprekers wat vroeger komen, dan kunnen ze hier rustig hun presentatie voorbereiden of werken.”
Maak kennis met Nick van BK-Ecosys
Maak kennis met Nick van BK-Ecosys
Na enkele jaren in de directie te zitten bij een bodemsaneringsdeskundige, richtte Nick samen met zijn collega Paul een eigen bedrijf op. BK-Ecosys werkt mee aan projecten over heel Vlaanderen, waaronder de reconversie van de iconische Opel-site, in opdracht van de Antwerpse Haven. Intussen huren ze al 2 jaar een fixed space bij Smartspace.
Maak kennis met Christophe van CoreSolutions
Maak kennis met Christophe van CoreSolutions
Bij CoreSolutions helpen Christophe en zijn team bedrijven operationeel te ontlasten zodat deze zich beter kunnen focussen op hun core business. Dat doen ze sinds kort vanuit een fixed space bij Smartspace in Hasselt, waar ze vooral de ligging en interessante netwerkmogelijkheden kunnen smaken.