Maak kennis met Hugo van Yellow Selectie

"Een handig pendelkantoor." Zo kan Hugo, regiomanager Vlaams-Brabant en Limburg bij selectiebureau Yellow Selectie, zijn flexibele werkplek bij Smartspace het best omschrijven. Vanaf nu hoeven kandidaten die in Limburg wonen niet langer naar Leuven te komen voor een eerste gesprek, maar komt Yellow Selectie gewoon naar hen toe. En dat zonder meteen in een permanent kantoor te moeten investeren. Win-win
Maak kennis met Hugo van Yellow Selectie
Hugo, jullie willen het kandidaten zo makkelijk mogelijk maken in hun zoektocht naar een job. Was dat een belangrijke reden voor jullie om uit te wijken naar Limburg?

"Ja, zeker weten. Bij Yellow Selectie focussen we enkel op de technische arbeidsmarkt, en dat is zeker niet de simpelste sector. De juiste persoon voor de job ga je niet zomaar om de hoek vinden. Daarom vinden we het heel belangrijk om ons zo flexibel mogelijk op te stellen naar kandidaten toe, en met een extra kantoor in Limburg is dat natuurlijk een pak makkelijker. Zeker als je weet dat onze klantenportefeuille in die regio blijft toenemen."

"Met zo'n flex space hoeven we ons geen zorgen te maken om een leegstaand kantoor. We gaan en staan er gewoon wanneer het nodig is."

Gebruiken jullie het kantoor dan vooral als ontmoetingsplek?

"Klopt, als we geschikte kandidaten tegenkomen die dichter bij Hasselt wonen dan bij ons kantoor in Leuven, pendelen de recruiters en ikzelf heen en weer tussen beide kantoren. Dat is perfect te doen, want het kantoor ligt vlak aan de Grote Ring. Ik denk niet dat ik er echt een gemiddelde op kan plakken: soms hoef ik hier op een hele week misschien maar een paar halve dagen te zijn, op andere momenten ben ik er dan weer drie dagen op rij."
Dan lijkt een flex space inderdaad op jullie lijf geschreven. Hebben jullie ook een vast kantoor overwogen?

"Nee, daar hebben we op dit moment eigenlijk nog geen nood aan. Precies daarom is het flexsysteem bij Smartspace voor ons zo interessant: waarom zouden we investeren in een permanent bezet, maar duur kantoor als er ook een budgetvriendelijkere optie is? Ons instapkantoor in Hasselt laat toe om rustig verder te groeien. In ons eigen tempo!"
Maak kennis met Erwin van Transitie-Partners
Maak kennis met Erwin van Transitie-Partners
Volgens Erwin Driesen, één van de bezielers van Transitie-Partners, is de natuur een inspiratiebron als het gaat om duurzame oplossingen voor hedendaagse problemen. Volgens ons kunnen bedrijven veel leren van de kameleon, om in een dynamische markt succesvol te zijn.
Maak kennis met Seher van Letrad Consulting
Maak kennis met Seher van Letrad Consulting
Met haar bedrijf Letrad helpt Seher particulieren en bedrijven met juridische bijstand én beëdigde vertalingen. Ze koos voor een fixed space bij Smartspace in Hasselt om haar klanten in alle discretie te kunnen ontvangen.