Erwin, het lijkt me een heel boeiende wereld waarin jullie zitten, maar ik denk toch niet altijd zo simpel?

De gewenste verandering doorvoeren in een bedrijf, botst vaak op heel wat weerstand. Net zoals de kameleon, proberen wij met Transitie-Partners doelgericht en duurzaam verandering van binnenuit door te voeren door organisatie-breed en 360° de behoefte én het potentieel voor verandering in kaart te brengen.

Samen met de interne organisatie gaan we vervolgens op zoek naar opportuniteiten voor verbetering en uitdagingen die we onderweg moeten oplossen. Razend interessant!"
Dat geloof ik heel graag! En hoe zijn jullie dan bij Smartspace terecht gekomen?

"We waren op zoek naar kantoorruimte zonder gedoe, centraal gelegen in Limburg dat voor iedereen goed bereikbaar was. Zo zijn we uitgekomen bij Smartspace. Smartspace is ‘clean, sober en stil’ en dat is perfect voor ons. Wij werken hier met ons drie maar zijn eigenlijk niet zo vaak op kantoor. Hoe minder we op kantoor zijn, des te beter want ons verhaal speelt zich uiteraard af bij de onze klant ter plaatse. Natuurlijk ontvangen we hier ook klanten voor overleg of om workshops te geven. Wij kozen bewust voor een Fixed office omdat wijzelf en ook onze consultants een thuishaven nodig hebben."
Hoe zien jullie de toekomst?

"Op dit moment zijn we met 3 vennoten, en werken we ook nog met een ‘poule’ van vaste consultants die hetzelfde gedachtengoed hanteren. Die poule willen we uitbreiden naar een 15 à 20 personen maar, gezien we voornamelijk onsite werken, verandert dat dus niets aan de kantoorruimte die wij nodig hebben, dus wij zitten hier goed."
Maak kennis met Hugo van Yellow Selectie
Maak kennis met Hugo van Yellow Selectie
"Een handig pendelkantoor." Zo kan Hugo, regiomanager Vlaams-Brabant en Limburg bij selectiebureau Yellow Selectie, zijn flexibele werkplek bij Smartspace het best omschrijven. Vanaf nu hoeven kandidaten die in Limburg wonen niet langer naar Leuven te komen voor een eerste gesprek, maar komt Yellow Selectie gewoon naar hen toe.
Maak kennis met An en Liesbeth van APPS Graphic Design
Maak kennis met An en Liesbeth van APPS Graphic Design
De sympathieke An en Liesbeth leerden elkaar kennen op de werkvloer. Toen de zaakvoerders beslisten om te stoppen met hun bedrijf, beslisten ze om samen een gloednieuw grafisch ontwerpbureau op te richten. APPS Graphic Design was geboren, en heeft al 3 jaar een plekje bij Smartspace.