Erwin, het lijkt me een heel boeiende wereld waarin jullie zitten, maar ik denk toch niet altijd zo simpel?

De gewenste verandering doorvoeren in een bedrijf, botst vaak op heel wat weerstand. Net zoals de kameleon, proberen wij met Transitie-Partners doelgericht en duurzaam verandering van binnenuit door te voeren door organisatie-breed en 360° de behoefte én het potentieel voor verandering in kaart te brengen.

Samen met de interne organisatie gaan we vervolgens op zoek naar opportuniteiten voor verbetering en uitdagingen die we onderweg moeten oplossen. Razend interessant!"
Dat geloof ik heel graag! En hoe zijn jullie dan bij Smartspace terecht gekomen?

"We waren op zoek naar kantoorruimte zonder gedoe, centraal gelegen in Limburg dat voor iedereen goed bereikbaar was. Zo zijn we uitgekomen bij Smartspace. Smartspace is ‘clean, sober en stil’ en dat is perfect voor ons. Wij werken hier met ons drie maar zijn eigenlijk niet zo vaak op kantoor. Hoe minder we op kantoor zijn, des te beter want ons verhaal speelt zich uiteraard af bij de onze klant ter plaatse. Natuurlijk ontvangen we hier ook klanten voor overleg of om workshops te geven. Wij kozen bewust voor een Fixed office omdat wijzelf en ook onze consultants een thuishaven nodig hebben."
Hoe zien jullie de toekomst?

"Op dit moment zijn we met 3 vennoten, en werken we ook nog met een ‘poule’ van vaste consultants die hetzelfde gedachtengoed hanteren. Die poule willen we uitbreiden naar een 15 à 20 personen maar, gezien we voornamelijk onsite werken, verandert dat dus niets aan de kantoorruimte die wij nodig hebben, dus wij zitten hier goed."
Maak kennis met Karen van Topangels
Maak kennis met Karen van Topangels
Amper een jaartje geleden ging Karen als office manager aan de slag bij recruitmentbureau Topangels. Haar allereerste opdracht? Op zoek gaan naar een geschikte office space voor het gloednieuwe kantoor in Hasselt. Al bleek dat niet meteen een zware klus: "Nee hoor, lang heb ik niet gezocht."
Maak kennis met Conny van Mediacomm
Maak kennis met Conny van Mediacomm
Mediacomm is een grafisch interventieteam met oorsprong in Antwerpen. Ondertussen zijn er al heel wat kantoren bijgekomen, waaronder 3 jaar geleden het kantoor bij Smartspace in Hasselt.