Maak kennis met Conny van Mediacomm

Mediacomm is een grafisch interventieteam met oorsprong in Antwerpen. Ondertussen zijn er al heel wat kantoren bijgekomen, waaronder 3 jaar geleden het kantoor bij Smartspace in Hasselt.
Maak kennis met Conny van Mediacomm
Een grafisch interventieteam? Daar zijn er niet veel van. Hoe gaat dat precies in zijn werk?
“Bedrijven die grafische specialisten nodig hebben op projectbasis, omdat ze bepaalde expertises niet in huis hebben, of om pieken of afwezigheden op te vangen, kunnen beroep doen op MediaComm. Wij zorgen dat er binnen 24u een vormgever klaarstaat. Als verantwoordelijke voor de regio Limburg en Vlaams-Brabant, zorg ik ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.”

Jullie roots liggen in Antwerpen, waarom dan de keuze voor Hasselt en Smartspace?
“We hebben kantoren in verschillende steden in Vlaanderen, zodat we telkens vanuit die steden de regio kunnen aandienen. Als Limburgse hoofdstad kon Hasselt natuurlijk niet ontbreken. We zitten ondertussen al drie jaar bij Smartspace en de grootste troef is toch wel de ligging. Als ik naar buiten kijk, heb ik een leuk uitzicht en het is goed bereikbaar.”

“Mijn deur staat altijd open. Als er een ‘collega’ van een ander bedrijf passeert, praten we weleens over van alles en nog wat.”


Hoe bevalt het werken bij Smartspace?
“Heel goed! Meestal werk ik hier alleen, dus het wordt soms weleens eenzaam. Maar de deur van mijn kantoor staat regelmatig open, als er dan een ‘collega’ passeert, praten we over van alles en nog wat. Zo heb ik toch de interactie met collega’s zonder dat ik te veel word afgeleid. De perfecte oplossing!”
Maak kennis met Ronald van Appeltants Consulting
Maak kennis met Ronald van Appeltants Consulting
Na 15 jaar gewerkt te hebben als consultant werd het tijd voor iets nieuws. Zo werd Appeltants Consulting geboren met Hasselt als uitvalsbasis. Al sinds oktober 2019 heeft het consulting bureau een plekje bij Smartspace.
Maak kennis met An en Liesbeth van APPS Graphic Design
Maak kennis met An en Liesbeth van APPS Graphic Design
De sympathieke An en Liesbeth leerden elkaar kennen op de werkvloer. Toen de zaakvoerders beslisten om te stoppen met hun bedrijf, beslisten ze om samen een gloednieuw grafisch ontwerpbureau op te richten. APPS Graphic Design was geboren, en heeft al 3 jaar een plekje bij Smartspace.