Maak kennis met An en Liesbeth van APPS Graphic Design

De sympathieke An en Liesbeth leerden elkaar kennen op de werkvloer. Toen de zaakvoerders beslisten om te stoppen met hun bedrijf, beslisten ze om samen een gloednieuw grafisch ontwerpbureau op te richten. APPS Graphic Design was geboren, en heeft al 3 jaar een plekje bij Smartspace.
Maak kennis met An en Liesbeth van APPS Graphic Design
An, jullie huren een kantoor bij Smartspace. Hoe zijn jullie hier terechtgekomen?

“Ons vorige kantoor was ook gelegen in Hasselt, dus was het voor ons de makkelijkste optie om een nieuwe plek te zoeken in dezelfde stad. Liesbeth is van Diepenbeek, maar ik woon in Aarschot. De ligging op de Grote Ring is voor mij dan ook ideaal, zo ben ik meteen op de autosnelweg! Bovendien vinden we het een enorm voordeel dat Smartspace niet zo groot is, in tegenstelling tot een aantal andere co-workingspaces in de stad.”

Hoe vinden jullie de sfeer bij Smartspace?

“Heel tof! Ons kantoor is boven gelegen, en daar zitten ook heel wat andere leuke ondernemingen. Zo kunnen we geregeld een babbeltje slaan met onze andere ‘collega’s’ en kunnen we bij vragen ook altijd bij elkaar terecht. Dat communitygevoel is echt uniek.”
“We zijn zelf maar met 3, maar hebben op kantoor wel heel wat extra ‘collega’s’ met wie we regelmatig een babbeltje kunnen slaan.”
Waarom hebben jullie gekozen voor een fixed space?

“De communicatie met de andere Smartspace’rs is natuurlijk heel tof maar wanneer we echt gefocust willen werken, doen we dat liefst in een afgesloten kantoor. Zo hebben we ook de nodige privacy. We zijn immers altijd minstens met twee aan het werk op kantoor. Wanneer we een meeting hebben, kunnen we wel gewoon de gedeelde vergaderruimte gebruiken. Ideaal!”

Klinkt alsof jullie nog wel even zullen blijven.

“Zeker! We zitten hier nu al bijna 3 jaar en hopen hier ook nog een lange tijd te kunnen blijven. Zelf vinden we het ook het fijnst om in een klein team te werken, dus momenteel zijn er nog geen plannen om uit te breiden en hebben we geen groter kantoor nodig. We zijn elke dag creatief bezig in een gezellige omgeving: meer moet dat niet zijn, toch?
Maak kennis met Jean-Marie van TBO
Maak kennis met Jean-Marie van TBO
Jean-Marie en zijn team staan elk jaar op de eerste rij bij de festivals. Niet als toeschouwer, maar wel als crewcateraar. Zijn bedrijf TBO heeft al anderhalf jaar zijn uitvalsbasis bij Smartspace in Hasselt.
Maak kennis met Ronald van Appeltants Consulting
Maak kennis met Ronald van Appeltants Consulting
Na 15 jaar gewerkt te hebben als consultant werd het tijd voor iets nieuws. Zo werd Appeltants Consulting geboren met Hasselt als uitvalsbasis. Al sinds oktober 2019 heeft het consulting bureau een plekje bij Smartspace.