• NL
  • FR
  • EN

Smartspace

Een bijzondere werkplek op een slimme locatie.

Smartspace kantoren HasseltHet aanbod van ‘moderne kantoren’ is erg groot. Toch valt Smartspace op omdat het ánders is en werkruimten aanbiedt met een beleving die echt onderscheidend is. Dat merkt u al bij het eerste contact.

Start Virtual Tour >

Smartspace biedt op alle vlak een meerwaarde: een professionelere uitstraling, een persoonlijkere service en dito onthaal, een groter comfort en verrassend veel inspiratie.

Als kantoorgebruiker hebt u vandaag heel wat opties en uw werkomgeving is enorm flexibel geworden. Werken moet u altijd en overal kunnen. Toch zal ‘het kantoor’ nooit verdwijnen: het is bijzonder fijn om een vaste en persoonlijke plek te hebben met een dienstverlening waar u altijd op kunt rekenen.

parkingSmartspace neemt een prominente plek in aan de ring in Hasselt met parkeergelegenheid voor het gebouw en in de parkeerkelder. Het is een opvallende bouw met een prachtig atrium waar continu moderne kunst tentoongesteld wordt. Een inspirerende, hedendaagse inrichting zorgt voor een werkomgeving waar u zich direct goed voelt.

Smartspace bvba
Gouverneur Roppesingel 83
3500 Hasselt Belgium