• NL
  • FR
  • EN

OPENING SMARTSPACE HASSELT

  • Woensdag 17 juni 2015
  • 16.15 - 19.30 uur
  • Smartspace Hasselt

Viert u de opening van Smartspace Hasselt met ons mee?

Nu het nieuwe werken de hype voorbij is, geeft Smartspace de trend een nieuwe dimensie.
Het is een werkplek, maar vooral een omgeving waar netwerken, ontmoeting, presentatie, informatie en creativiteit centraal staan. Smartspace komt aan de nieuwe gebruikerswensen tegemoet met een sterke eigen invulling en visie. En die willen we u natuurlijk graag voorstellen in onze allereerste vestiging in Hasselt:

Opening Smartspace Hasselt & Expositie ‘Here & There’ ART 21
Woensdag 17 juni 2015

Programma
16u15 Ontvangst
17u00 Welkom en voorstelling Smartspace
17u10 Inleiding door dhr. Bart Lodewyckx, Directeur UNIZO-Limburg
17u20 Een wereld van Beelden door dhr. Ko van Dun
17u40 Receptie
19u30 Afsluiting

(T)Here (ART 21)
Op 17 juni openen we ook onze tentoonstelling (T)HERE, die in 2015 en 2016 bij Smartspace wordt ondergebracht. (T)HERE is samengesteld door gastconservator Ko van Dun op basis van de collectie van ART21.

Ko van Dun, gevierd moderne kunstkenner, presenteert (T)Here op verrrassende wijze in de gloednieuwe presentatieruimte van Smartspace.
De kunstcollectie ART 21 “ Here & There ” is de komende tijd gehuisvest in Smartspace Hasselt en omvat een keur aan opzienbarende werken die vooral inspireren !

Kunst ART21Ook zonder het te weten leven we er dagelijks mee. In een wereld die voor een groot deel uit beelden bestaat is kunst alom aanwezig. Wie zou er nog zonder kunnen?
De tentoonstelling Here & There laat werk zien van kunstenaars van nu. Antwoorden zijn voor hen minder interessant, vragen des te meer. Ze maken kunst die ertoe doet, die kritische vragen stelt en die het leven dichterbij brengt.

> Bevestig uw aanwezigheid

OPENING SMARTSPACE HASSELT Honingraat